LifeStyle

Դարչինն օգնում է բարելավել մարսողությունը

 

[ad_1]

Դարչինը կարող է դառնալ այն կախարդական մթերքը, որը կօգնի բարելավել մարսողությունը:

 

Ավստրալացի գիտնականներն ուսումնասիրել են խոզերի մարսողական համակարգը՝ օգտագործելով  գազի սենսորներով պատիճներ, և հատնաբերել, որ նրանց սննդակարգին դարչին ավելացնելու դեպքում ստամոքսում ածխաթթու գազի մակարդակն իջնում է, ինչն էլ իջեցնում է մարմնի ջերմաստիճանը: Բացի այդ, դարչինը նպաստել է խոզերի ընդհանուր առողջական վիճակի բարելավմանը: Երբ խոզերը սնվում էին սենյակային ջերմաստիճանի պայմաններում, նրանց ստամոքսում ածխաթթու գազի ցուցանիշները բարձրանում էին,…

Ամբողջական հոդվածն այստեղ

Միացեք մեր ֆեյսբուքյան էջին և հետևեք ամենաուշագրավ նյութերին


Կիսվիր ընկերներիդ հետ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և ոչ միշտ են համընկնում ՀԻՆԳ.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
loading...