LifeStyle

Դարչինն օգնում է բարելավել մարսողությունը

 

[ad_1]

Դարչինը կարող է դառնալ այն կախարդական մթերքը, որը կօգնի բարելավել մարսողությունը:

 

Ավստրալացի գիտնականներն ուսումնասիրել են խոզերի մարսողական համակարգը՝ օգտագործելով  գազի սենսորներով պատիճներ, և հատնաբերել, որ նրանց սննդակարգին դարչին ավելացնելու դեպքում ստամոքսում ածխաթթու գազի մակարդակն իջնում է, ինչն էլ իջեցնում է մարմնի ջերմաստիճանը: Բացի այդ, դարչինը նպաստել է խոզերի ընդհանուր առողջական վիճակի բարելավմանը: Երբ խոզերը սնվում էին սենյակային ջերմաստիճանի պայմաններում, նրանց ստամոքսում ածխաթթու գազի ցուցանիշները բարձրանում էին,…

Ամբողջական հոդվածն այստեղ


Կիսվիր ընկերներիդ հետ


Загрузка...

Հեղինակի մասին

hing.am

hing.am