Լրահոս

Պատրաստում ենք յոգուրտ

 

[ad_1]
Անհրաժեշտ բաղադրիչնեչն են՝ Կաթ՝ 1-2 լիտր, Յուգուրտ (որի արտադրման ժամկետը 7 օրից ավել չէ) 100-150 գրամ: Յոգուրտի փոխարեն կարող է լինել հատուկ յուգուրտի փոշի, որը վաճառում են դեղատներում: Պատրաստման եղանակը՝ Կաթը հասցնել եռման ջերմաստիճանի, խառնելով եռացնել ևս 15 րոպե: Եթե ցանկանում եք յուգուրտը ավելի պինդ ստացվի, ապա կաթը ավելի երկար ժամանակ է հարկավոր եռացնել: Այնուհետև […]
Ամբողջական հոդվածն այստեղ

Չմոռանաք միանալ մեր ֆեյսբուքյան էջին 😉


Կիսվիր ընկերներիդ հետ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և ոչ միշտ են համընկնում ՀԻՆԳ.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
loading...

Հրապարակող՝

hing.am

hing.am