Խմորեղեն Խոհանոց

Պիշկաներ

 

pishkaner-300x200

Poqrikner.am

 Անհրաժեշտ է՝

Ձու 2 հատ,

Մածուն 350գրամ,

Սոդա 0,5 թ.գ.,

Աղ մի պտղունց,

Ձեթ 300գրամ,

Ալյուր 400գրամ:

Պատրաստման եղանակը՝

Ձուն հարել, սոդան խառնել մածունին ավելացնել ձուի վրա, խառնել ավելացնել աղն ու ալյուրը: Ստացվում է ծորացող խմոր: Կաթսայի մեջ ձեթ լցնել  թողնել եռա, պիշկաների համար նախատեսված շերեփի մեջ լցնել խմորը և գցել ձեթի մեջ թողնել եփվի մինչև վարդագույն դառնալը: Մատուցելիս ցանել շաքարի փոշի:


Կիսվիր ընկերներիդ հետ


Загрузка...

Հեղինակի մասին

Kara

Kara