good-banner
Խմորեղեն Խոհանոց

Պիշկաներ

 

pishkaner-300x200

Poqrikner.am Անհրաժեշտ է՝

Ձու 2 հատ,

Մածուն 350գրամ,

Սոդա 0,5 թ.գ.,

Աղ մի պտղունց,

Ձեթ 300գրամ,

Ալյուր 400գրամ:

Պատրաստման եղանակը՝

Ձուն հարել, սոդան խառնել մածունին ավելացնել ձուի վրա, խառնել ավելացնել աղն ու ալյուրը: Ստացվում է ծորացող խմոր: Կաթսայի մեջ ձեթ լցնել  թողնել եռա, պիշկաների համար նախատեսված շերեփի մեջ լցնել խմորը և գցել ձեթի մեջ թողնել եփվի մինչև վարդագույն դառնալը: Մատուցելիս ցանել շաքարի փոշի:

Загрузка...

Միացեք մեր ֆեյսբուքյան էջին և հետևեք ամենաուշագրավ նյութերին


Կիսվիր ընկերներիդ հետ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և ոչ միշտ են համընկնում ՀԻՆԳ.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:

loading...

Հրապարակող՝

Kara

Kara