good-banner
Աղանդեր Խոհանոց

Շոկոլադե մուս. հիանալի տարբերակ ամառվա շոգին հովանալու համար

 

6722_shocolad-mus

Թեթև աղանդները տոնական սեղանի, ընկերական հանդիպումների անբաժան մասն են: Բացի այդ, ամռանը առանց առիթ նույնպես ցանկություն է առաջանում որևէ նուրբ, թեթև բան ուտելու:

Շոկոլադե-կաթնաշոռային մուսը կփրկի ձեզ յուրաքանչյուր իրավիճակում: Այն կթարմացնի ամառվա շոգին, հաճելիորեն կզարմացնի հյուրերին և կկշտացնի քաղցրակեր երեխաներին:

Պատրաստման համար անհրաժեշտ են․

— Կաթնաշոռ՝ 300 գր
— Կակաոյի փոշի՝ 1,5 ճաշի գդալ
— Ժելատին՝ 10 գր
— Մածուն՝ 100 մլ
— Շաքարավազ՝ 3 ճաշի գդալ
— Ջուր՝ 0,25 բաժակ։

Պատրաստման եղանակը․

shocolad-mus-LN

1. Բլենդերի բաժակի մեջ դրեք կաթնաշոռը, լցրեք մածունը, ավելացրեք շաքարավազը և կակաոն: Լավ խփեք:

2. Ժելատինը բացեք գոլ ջրում, թողեք 25 րոպե, այնուհետև տաքացրեք ջրով տարրայի մեջ՝ չհասցնելով եռմանւ աստիճանի: Ընթացքում խառնեք այն, մինչև ամբողջությամբ հալչելը:

3. Խփելով լցրեք ժելատինը կաթնաշոռային կրեմի մեջ: Լցրեք աղանդերը ամանիկների մեջ և դրեք սառնարան՝ 2-3 ժամով:

Ընդամենը երեք քայլ և համեղ ու օգտակար աղանդերը պատրաստ է:

 

Աղբյուրը ` ladynews.am

Загрузка...

Միացեք մեր ֆեյսբուքյան էջին և հետևեք ամենաուշագրավ նյութերին


Կիսվիր ընկերներիդ հետ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և ոչ միշտ են համընկնում ՀԻՆԳ.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:

loading...

Հրապարակող՝

newhing

newhing