Շոկոլադով և ընկույզով տորթ (առանց ալյուրի)

 

2u4tthf__xfgb9yk8duliq6aixw

Բաղադրամասեր

դառը շոկոլադ՝ 250 գրամ,




ընկույզ՝ 150 գրամ,

նուշ՝ 150 գրամ,

թփակաղին (պնդուկ)՝ 150 գրամ,

կարագ՝ 150 գրամ,

շաքարավազ՝ 150 գրամ,

ձու ՝ 7 հատ:

Պատրաստման եղանակը

  • Առանձնացնել սպիտակուցը դեղնուցից և հարել այնքան, որ փրփուր դառնա: Դեղնուցները հարել հալած կարագի հետ՝ մեկ առ մեկ ավելացնելով:

  • Շոկոլադն ու ընկուզեղենը մանրացնել և ավելացնել կարագով զանգվածին:

  • Ստացված զանգվածը ավելացնել սպիտակուցային փրփուրին և գդալի օգնությամբ ներքևից վերև զգուշությամբ խառնել:

  • Տաքացնել ջեռոցը 180 աստիճան, թավայի մեջ յուղաթուղթ փռել, զանգվածը լցնել մեջը: Իջեցնել ջերմաստիճանը 160 և թխել 30-40 րոպե:

  • Հանելուց հետո վրան լցնել հալած շոկոլադ և զարդարել ըստ ճաշակի, այս դեպքում՝ ընկույզով: Կարող եք նաև շոկոլադի քերուկով:

    kbasakydaua61yezdl7f7tbezlsv5se-plm-fhtrusjaj8dhz0ckuq

Աղբյուրը ` xohanoc.am

Չմոռանաք միանալ մեր ֆեյսբուքյան էջին 😉


Կիսվիր ընկերներիդ հետ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և ոչ միշտ են համընկնում ՀԻՆԳ.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
loading...

You might also like More from author