Տորթ «Diabella»

 

tort-diabella-12.jpg

[ad_1] Մի քանի խորհուրդներ: Տորթ պատրաստելու համար կարող է պահանջվել երկու օր, ուստի կարելի է այն պատրաստել հետևյալ սխեմայով. առաջին օրը թխում ենք բիսկվիթը, պատրաստում ենք գանաշը, բայց չենք հարում: Երկրորդ օրը գանաշը հարում ենք ինչպես հարկն է, պատրաստում ենք բավարական կրեմը, որից հետո զարդարում ենք ու վայելում 🙂




Ամբողջական հոդվածն այստեղ

Չմոռանաք միանալ մեր ֆեյսբուքյան էջին 😉


Կիսվիր ընկերներիդ հետ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և ոչ միշտ են համընկնում ՀԻՆԳ.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
loading...

You might also like More from author