Տորթ «Կիտրոնով ֆրեշ»

0

[ad_1]
tort-kitronov-fresh-10.jpg

«Կիտրոնով ֆրեշ» տորթ կարելի է պատրաստել նույնիսկ երեկոյան՝ աշխատանքից հետո, քանի որ այն շատ արագ է պատրաստվում: Միայն թե այդ դեպքում պետք է նախապես պատրաստել կիտրոնով կրեմը: Հիշեցնենք նաև, որ  բիսկվիթը պատրաստելիս հարկավոր է ուշադիր լինել, որպեսզի ջեռոցում երկար չմնա, այլապես կարող է չորանալ ու փշրվել 🙂

Ամբողջական հոդվածն այստեղ


Բաժանորդագրվեք և ստացեքհրապարակումների ծանուցումները