Խմորեղեն Խոհանոց

Տորթ «Կիտրոնով ֆրեշ»

  [ad_1] tort-kitronov-fresh-10.jpg

«Կիտրոնով ֆրեշ» տորթ կարելի է պատրաստել նույնիսկ երեկոյան՝ աշխատանքից հետո, քանի որ այն շատ արագ է պատրաստվում: Միայն թե այդ դեպքում պետք է նախապես պատրաստել կիտրոնով կրեմը: Հիշեցնենք նաև, որ  բիսկվիթը պատրաստելիս հարկավոր է ուշադիր լինել, որպեսզի ջեռոցում երկար չմնա, այլապես կարող է չորանալ ու փշրվել 🙂

Ամբողջական հոդվածն այստեղ


Կիսվիր ընկերներիդ հետ


Загрузка...

Հեղինակի մասին

hing.am

hing.am