good-banner
Խմորեղեն Խոհանոց

Տորթի ձևավորման մաստիկա տան պայմաններում

 

solodkiy-recept-mastika-dlya-prikrasi-tortv_691-300x225

 Անհրաժեշտ բաղադրիչներն են՝

Ժելատին 10գրամ,

Ջուր 150գրամ,

Լիմոնի աղ 0,5թ.գ,

Շաքարի փոշի

Պատրաստման եղանակը՝

Ժելատինը լցնել տարայի մեջ վրան ավելացնել 50գրամ ջուրը, թողնել մնա մինչև ժելատինի ուռչելը: Սովորաբար ժելատինի տուփի վրա գրված է լինում թե տվյալ արտադրության ժելատինը քանի րոպեում է ուռչում: Շաքարի փոշին մաղով անցկացնել: Արդեն ուռած ժելատինին ավելացնել մնացած ջուրը, դնել գազօջախին խառնելով եփել մինչև առաջին եռալը: Վերցնել կրակից ավելացնել լիմոնի աղը և այնքան շաքարի փոշի, որ ստացվի պլաստիրինի նման զանգված: Տորթի ձևավորման համար կարելի է խառնել նաև հատուկ տորթի համար նախատեսված գունանյութեր և ձևավորել տորթն ըստ ճաշակի:

 

 

 

Загрузка...
Մանրամասն սկզբնաղբյուրում՝

poqrikner.am

Միացեք մեր ֆեյսբուքյան էջին և հետևեք ամենաուշագրավ նյութերին


Կիսվիր ընկերներիդ հետ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և ոչ միշտ են համընկնում ՀԻՆԳ.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:

loading...

Հրապարակող՝

Kara

Kara